Goodbye! - Reisverslag uit Nijverdal, Nederland van Nadine Kolkman - WaarBenJij.nu Goodbye! - Reisverslag uit Nijverdal, Nederland van Nadine Kolkman - WaarBenJij.nu

Goodbye!

Door: Nadine

Blijf op de hoogte en volg Nadine

11 Augustus 2009 | Nederland, Nijverdal

Gisteren en zondag waren twee drukke dagen. Afscheid van de familie en van vrienden en collega's. Met de wetenschap dat ik veel mensen toch nog wel zie voordat ik naar London ga viel het dan toch nog wel mee. Morgen wordt denk ik zwaarder, want dan zeg ik Goodbye tegen mijn opa en oma en de rest van de Kolkman familie. Veel collega's die er gisteren waren zie ik nog wel weer op het werk, vrijdag nemen we daar dan wel weer afscheid van.
Al weet ik wel dat ik enkele vrienden voorlopig niet meer zie, wat wel even hard aankwam. Het besef dat het allemaal zo dichtbij komt slaat in als een bom. Ik denk nu: waar ben ik aan begonnen? Ik kan die mensen helemaal niet missen!
Maar dan denk ik weer aan alle mooie dingen die London te bieden heeft, het internet wat me in contact houdt met vrienden en familie. Het vliegtuig of de boot die mensen naar me toe kan brengen.
Al met al heb ik er wel veel zin in!

Nog 5 dagen...