Day 0 - Arrival
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
16 Augustus 2009 | Nederland, Nijverdal
Eenmaal in het vliegtuig heb ik mijn blauwe boekje gepakt en ben ik begonnen met lezen. Na een paar zinnen begon ik weer te huilen. Ik wil iedereen die in het boekje heeft geschreven bij dezen dan ook bedanken voor jullie ongelooflijke lieve woorden. Het was mooi om alle mooie teksten, herinneringen en succeswensen die erin staan te lezen. Ik zal hier echt een steun aan hebben als ik me alleen voel, al denk ik niet dat dat snel gaat gebeuren.
Toen ik eenmaal met de trein was aangekomen en mijn kamer had gekregen, heb ik mijn koffer neergezet en ben naar buiten gegaan. Een broodje en een kop koffie tegen de honger en een beetje rondlopen. Al snel werd ik toch weer misselijk. Ik heb een boekwinkel opgezocht om de traditie van de Harry Potter-boeken af te sluiten en ben in bed gaan liggen.
Na een paar uur maakte ik kennis met mijn tijdelijke kamergenootje, Michelle. Ook door de rest van de studenten die hier zitten ben ik ongelooflijk vriendelijk ontvangen. Het hotel is super, morgen induction en woensdag aan het werk. Hopen dat die keelontsteking die ik vlak voor de reis nog even heb opgelopen dan weer over is;)
16 Augustus 2009 - 21:46
Mark:
Hey Nadine,
Heel veel plezier daar in London. Maak er het beste van en beterschap met je keel.
groeten,
Mark -
17 Augustus 2009 - 07:17
Paul:
He dei Nadine,
Fijn dat je goed bent gearriveerd. Heel veel succes. Het gaat allemaal wel goed komen.
Groeten Paul -
17 Augustus 2009 - 14:14
Raymonde :
Hoi gekke meid,
Nou daar zit je dan in de grote stad! Ik ben hartstikke trots op je! Doe je best en het komt zeker goed! Ik zal aan je denken! Dikke kus,
Raymonde, de enige echt CHEF! Laat je daar niks wijs maken. -
17 Augustus 2009 - 18:51
Eduard En Yvonne:
Hey meisje,
Fijn dat je goed op je plek bent. Zet je nog eens wat foto's erbij zodat we kunnen zien hoe je zit?
Knuffels van papa en mama -
17 Augustus 2009 - 20:19
Oom Klaas:
He Nadine, je hebt het gedaan..! Goed van je dat je deze stap hebt gezet, en met alle volgende stappen willen we je moed en wijsheid, en bovenal plezier toewensen op je nieuwe groeiplek. Mooi om je te blijven volgen (leve het internet!) Je ouders hebben een prachtige mail over je vertrek gestuurd.
Beterschap met je keel..!
Welterusten voor straks en goodbye -
18 Augustus 2009 - 09:26
Leonie:
He Nadine
Fijn dat je daar een goede start hebt gemaakt. Ik hoop ook dat die keelontsteking snel over is. Ik heb gelukkig men stem weer gevonden. Duurde even maar maandagmorgen lag ie op men nachtkastje, hi hi.
Succes en ik hou deze site in de gaten.
liefs mij -
18 Augustus 2009 - 11:18
Opa En Oma Mak:
lieve Nadine,
we missen je nu al, maar we zijn blij dat je goed aangekomen bent en zo fijn ontvangen bent.
We zullen dagelijks naar deze site kijken. Geniet van deze tijd en beterschap met je keel.
een dikke knuffel van Oma en Opa -
18 Augustus 2009 - 19:15
Tante Fran:
Hoi Nadine
Heb genoten van het verslag over je afscheid.Ik vind je stoer om deze stap te zetten.Heel veel plezier.Ik volg je af en toe.Groetjes, Tante Fran