Day 10 - The Wall of Musicals
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
26 Augustus 2009 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Blijheid in mijn hoofd!! Ik kon daar posters van musicals halen!
Dus wij wachten vrolijk op onze beurt en vragen naar de posters. Ja, die had ze. Goed, kunnen we die kopen?
Nee, maar je kunt ze wel gewoon meekrijgen. Blijheid in heel mijn lichaam. Hier gaven ze gewoon musicalposters weg!
Dus met een tas vol posters zijn wij weer teruggekeerd naar 'huis'.
Daar heb ik alles zorgvuldig op de muur gehangen, met nog wat ruimte voor eventueel nog meer posters. Stukje bij beetje wordt dit zo steeds meer mijn eigen plekje door er persoonlijke dingen aan toe te voegen. De muur tegenover mijn bed wil ik graag vrij houden om mooie foto's op te plakken.
Dus, een verzoek: Heb je nog een mooie foto van jezelf, alleen, of samen met mij? Als je echt belangrijk bent, kom je vanzelf op mijn Wall of Fame, naast the Wall of Musicals.
26 Augustus 2009 - 18:42
Jantine:
OOH Dit is ....... :O Hoezal ik dit zeggen :O Gratis musicalposters!!! :O Zoals je begrijpt is dit nogal heftig ;) Welke heb je aan je muur hangen?? Als ik langs kom gaan we daar ook heen, moet ooit nog een kamer in Utrecht behangen. :P Hier alles goed. Morgen 2 intro dagen van mijn opleiding.
Groetjes!!! -
27 Augustus 2009 - 12:34
Laura:
Hey!
Kun je niet nog een keer langs die winkel?
Ik weet dat je daar totaal geen zin in hebt:P
maar dan kun je even heel veel posters dubbel halen voor al je musicalliefhebbende vriendjes en vriendinnetjes in nederland!!:D
je zei toch dat je allemaal musicals zou mislopen als je in londen zat?
Volgens mij heb jij daar echt geen musicaltekort hoor!:P
maar het is je gegunt;)
Liefs! -
27 Augustus 2009 - 18:45
Leonie:
wat een verwennerij al die musical dingen daar in london. Kom je nog wel aan stage toe, hi hi. Nou en zo te lezen hebben die sterren je al een hoop avonturen bezorgt. Was het toch niet zo'n heel gek kado.
Liefs mij -
28 Augustus 2009 - 11:55
Mama:
Heeey, 't is gelukt met de foto's. Mooi hoor, dat maakt je verslag echt af.
XXX-jes