Day 2 - Induction and West End
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
18 Augustus 2009 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Eigenlijk was het vooral veel luisteren naar wat Guoman (de hotelketen) precies voor organisatie is. We hebben een paar spelletjes gedaan, heerlijk ontbeten en later ook gelunched. Ik heb een paar leuke mensen ontmoet en ben rond 3 uur nog even London in gegaan. 's Avonds heb ik samen met Michelle spider man 3 gekeken, maar we vielen halverwege bijna in slaap, dus die kijken we vandaag verder.
Vanmorgen had ik nog een rondleiding door het hotel gehad. Het heeft die prachtige Victoriaanse stijl waar ik gek op ben.
Na de rondleiding heb ik mijn spullen gepakt en ben de stad in gegaan. Het is zo heerlijk om gewoon je kamer uit te lopen, de straat over en je staat op West End. Er zijn zoveel theaters dat je gewoon niet weet waar je moet kijken.
Ik liep wat rond, kwam langs wat leuke winkels, langs het: De hemel.
Een musicalwinkel. Rijen cd's van musicals of musicalsterren. Er zaten zelfs nederlandse cd's bij. Er was een trap, er kwam nog net geen stralend licht vandaan: Ik liep die trap af en zag boekenkasten met boeken (ja, er zaten boeken in die boekenkasten!) over musicals, ze hadden t-shirts, posters, programmaboekjes en (musicalliefhebbers-muziekmakers, als u nog niet zit, ga dan nu zitten!!) een grote verzameling muziekboeken van broadway, musicals, disney etc. Mijn mond viel open en is ook een tijd niet meer dicht geweest. Ik heb een hele tijd door de bladmuziek heen gebladerd, totdat ik van mezelf echt weer de weg terug moest zoeken.
Het was echt fantastisch. Ik denk dat dit mijn favoriete winkel in heel London wordt, en dan reken ik Harrods mee.
Ik ga nu mijn boek pakken, want ik word alweer behoorlijk misselijk van de medicijnen (vandaag voor het laatst)
Tot snel!!
Liefs, Nadine
18 Augustus 2009 - 18:29
Jantine:
Jahoor nadine is twee dagen is Londen en nu al verslaafd aan de musicalwinkel :P (ik zal het op dag 1 al zijn :D) -
18 Augustus 2009 - 18:45
René A. Mak:
Ik kan haast niet wachten tot je me die (en andere) winkel showt! -
18 Augustus 2009 - 19:37
Heannymail:
Lieve Nadine, wat is het fijn om nu gewoon te kunnen lezen hoe je het daar hebt! Veel succes morgen dan moet je toch beginnen?
Liefs Henk, Angelique en de meiden -
19 Augustus 2009 - 09:00
Leen:
Ik kom morgen even langs. Zorg dat ze in die winkel genoeg voorraad hebben ;) -
19 Augustus 2009 - 09:02
Leen:
Mag ik trouwens zeggen dat ik je profielfoto niet heel erg mooi vind? Je hebt echt betere foto's! -
19 Augustus 2009 - 12:21
Laura:
Ik verwacht wel dat je voor mij een souvenirtje meeneemt uit die winkel:p
en met de kerst ga ik er natuurlijk zelf even een bezoekje aan brengen! Veel succes vandaag op je eerste dag, ik hou je in de gaten.. -
19 Augustus 2009 - 21:21
JAMNS:
Ha Nadientje,
Leuk om even wat van je te lezen!
Succes, en knap gauw weer op!!
groet Ans en co -
20 Augustus 2009 - 20:00
Joyce:
heee meis
ik ben morgenvroeg op msn ed miss dat we een keer wat kunnen afspreken? Zaterdag ga ik met Step big ben ed kijken. Ik heb het vorige week al wel gezien, maar step nog niet dus we gaan samen nog een keer:D Ook al cultureel bezig geweest (national history museum) zeer mooi over de aarde (ook al vond ik ak geen zak aan, dit was wel leuk):D
Morgen schrijf ik een eigen verhaal, dan kun je nog meer lezen.
Ik heb het wel een beetje moeilijk nog hier, maar morgen voor het eerst contact met thuis. Mijn laptop werkt niet, net zoals op school. ook heb ik al twee boeken in een week uitgelezen, omdat ik nu nog een kamer alleen heb. Misschien dat inge bij mij op de kamer komt.
We spreken elkaar
dikke zoen vanaf een paar meter verder
kus(K) -
24 Augustus 2009 - 09:42
Kerstin:
Haaaai Nadine,
Klinkt allemaal leuk! Lekker zo in het centrum! Gek zeg, jij bent er al en ik moet nog gaan!
Nja, veel succes!!!
xx Kerstin -
24 Augustus 2009 - 12:50
Leonie:
He meissie
Wat super allemaal wat ik lees. Jij komt je tijd wel door daar zo te lezen.
Ben natuurlijk wel een beetje jaloers.
Ben benieuwd naar je nieuwe verslag. Hoe je eerste dagen werken waren en zo natuurlijk.
Hoe is het met je keel???
liefs Leonie